maandag 26 april 2010

kadootjes

Omdat ik 25 april jarig was heb ik leuke wolletjes gekregen met een centimeter waar de inch op staat en het boekje twee sokken tegelijk.
Hier staat het mininaaldje ook bij op omdat ie eigenlijk voor mijn verjaardag was maar ik kon hier niet op wachten om het te proberen wat wel geslaagt is.
Zo en nu verder met mijn black roses.
Posted by Picasa

monkey

 
Posted by Picasa

Eindelijk ik heb ze af mijn monkey sokken.
Ze zijn gebreid met een rondbreinaaldje van 20 cm.
De foto is niet zo mooi omdat mijn camera zegt van doe het zelf maar.Het garen wat hiervoor is gebruikt is van Opal.Het breien op z'n klein naaldje is even wennen maar als je eenmaal de slag te pakken hebt gaat t prima.
Posted by Picasa

vrijdag 9 april 2010

Eindelijk

 

Eindelijk mag ik met iets nieuws nieuws beginnen.Ik heb besloten om voor april 2 paar mooie sokken te breien.
Het zijn de monkey sokken en de Blackrose.Deze laatste wordt in een mooie paarse kleur gebreid.Het is een leuk en vlot patroon.Verder heb ik een trui in pauwensteek op pennen waas ik af en toe een paar pennen aan brei.
Posted by Picasa


 
Posted by Picasa

weer een afje

 

Heb er weer een paar simpele herensokken bij.Het is weer een simpele rib 7recht,1averecht.Nou heb ik het voorlopig weer even gehad met de herensokken.Tijd voor wat nieuws.Dit komt in het volgende bericht.Ik kan wel verklappen dat er 2 paar sokken op mijn blog komen eind mei.Dit zijn in ieder geval geen herensokken.
Posted by Picasa