vrijdag 29 oktober 2010

Roemenie


Een zeer slechte foto maar goed dat mag de pret niet drukken.Mooie meisjes muts en een paar enkelsokjes in de maat 40/41.
We gaan nu verder met een muts.Wordt vervolgt dus.
Posted by Picasa

dinsdag 19 oktober 2010

DE Gail

Als laatste zet ik hier mijn nieuwe Gail neer.Dit omdat er allemaal breuk in de draad van mijn vorige gail zat.Op zich vindt ik deze ook mooier.Zo en nu al mijn projecten maar eens afmaken dus wordt vervolgt.
Posted by Picasa

21 jaar


Omdat we zondag 17 oktober 21 jaar getrouwd waren kreeg ik een mooi kado van de kids.Van mijn man kreeg ik knit pro rondbreinaalden onder het motto goed gereedschap is t halve werk.
Posted by Picasa

R-doosOok dezen horen in de R-doos kreeg ze alleen niet bij mijn vorige bericht dus doe ik t zo maar.
Posted by Picasa

R-doos sokkenZoals ik in een vorig blogje al had gemeld brei ook ik met t gedoneerde garen van sokkenmuis voor Roemenie.Heb al een paar sokken af in de maat 36/37 maar kan nog geen foto plaatsen hiervan omdat ik meedoe aan een sokkenwedstrijd.

maandag 18 oktober 2010

123 katje


In september zijn we op Ravelry bij de groep Dutch crafters begonnen met een drops patroon van een vest.Hier zijn de vorderingen tot nu toe.De twee voorpanden en het rugpand wordt in t rond gebreid.Zo ook de mouwen waar de rechtse foto van is.T lag in de bedoeling dat de richtlijn van t werkstuk 15 nov.af zou zijn maar dat red ik niet.

R-doos sokken
Op 22 okt is er een droombreidag bij Zwolle.Omdat ik daar niet bij kan zijn ben ik thuis begonnen met droomsokken.Dit is niet t eerste paar maar van die sokken komt er in nov.nog een fotoT garen van deze sokken is gesponserd door Angeli waarvoor dank.De rest van de foto's zoals mutsen en sjaal volgt morgen omdat t op dit moment donker is.