dinsdag 9 maart 2010

zomaar

Heb eigenlijk niet zoveel nieuws.Ik zou proberen jullie elke week op de hoogte te houden met de dingen die mij bezig hielden.
Heb 3 paar sokken op naalden staan de SKA maart,de Vellamo sokken en nog een paar Wearin the green alleen worden ze zuurstok rose.Verder wordt ik donderdag geopereerd aan mijn knie en hoop vrijdag weer op t net te zijn.


.
 
Posted by Picasa

9 opmerkingen:

 1. alvast veel succes met je operatie donderdag.
  je bent weer druk bezig met de sokken. deze heb jein ieder geval de hak al gehad dus dat scheelt weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat wordt een hele mooie sok Hilda! Dat je geopereerd moet worden aan je knie is niet zo leuk, maar gelukkig hoef je niet met je knieën te breien..... Heel veel sterkte donderdag en beterschap daarna.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit wordt een hele mooie sok!
  Sterkte met de operatie aan je knie.Daarna moet je natuurlijk extra rusten....tijd om te breien....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Is het een beetje meegevallen vandaag? Heel veel beterschap Hilda!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Aal moest half 1 in t mcl zijn en werd 3 uur geopereerd was rond 7 uur wer thuis en nu lig ik met koorts en napijn.Maar ga straks een poging wagen om te breien want dat verzet de zinnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hilda, gaat het inmiddels weer een beetje beter? Hoop voor je dat een beetje breien je een beetje afleidt van de pijn. Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aal de koorts is gezakt en t breien gaat wel al voel ik mij dronken van de medicatie.Maar een simpele grijze lukt wel hoef der niet bij na te denken en bedankt voor je medeleven.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw deze vindt ik schitterend de kleur en het patroontje zow mooi...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze sok is van de naald af en weer terug bij af.Het garen voldeed niet aan de voldoening van mijn dochter.Ze heeft nu de opdracht om zelf garen te halen maar wel in het rose want het blijft een mooie kleur.Zodra ik dat heb begin ik gewoon over nieuw want het is een fantastisch patroon

  BeantwoordenVerwijderen