zondag 30 mei 2010

boek en rakken

 

En kijk wat kreeg ik gisteren door de bus.Het boek sock innovation van Cookie A.
Er was vorige week iemand op ravelry die deze te koop aanbood.
Posted by Picasa 
Posted by Picasa


En ik heb een rak binnen gekregen van Jenlon waarvoor dank.Dit had nogal wat voeten in de aarde.Het was een kaart thee (staat niet op de foto)koffie en 5 sokkenaaldjes nummer 2,5 deze stonden allang op mijn verlanglijstje.Zoals jullie kunnen zien heb ik ze al in gebruik en staan de black roses hierop.Wat een stress project is dit maar goed heb ze nu bijna af.

2 opmerkingen:

  1. Leuk hè, dat boek van Cookie A! Aleen.... tot nog toe heb ik er nog niks uit gemaakt, haha! Wel 2 van haar patronen welke gratis te downloaden zijn op Ravelry. Ik heb al wel een paar leuke gezien, dus het komt er vast nog wel eens van! Vraagje: wat is een 'rak' eigenlijk?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha, mooi een geweldig sokkenboek! Er staan héle mooie patronen in, ik heb het boek gekocht vanwege de Kai mei, daar ben ik helemaal verliefd op! Ook een erg mooi bolletje regia wat ik daar zie. Ben benieuwd naar je black roses...

    Aal, een Rak is een random act of kindness. Wat zoveel wil zeggen als dat je op Ravelry iedere maand een soort verlanglijstje kan posten en dat iemand anders, zonder daarvoor wat terug te verwachten jou iets kan toesturen als ze zoiets net in huis hebben en er geen plannen mee hebben.

    BeantwoordenVerwijderen